Kezdőoldal

A Onedoor Trail öt távból álló közösségi futó és gyalogos útvonal. A Mecsek szebbnél szebb helyei várnak Benneteket, a futás és a túrázás megszállottjait, hogy ezen turistautak mentén felfedezzétek a hegységet.

Az útvonalak kijelölésekor nem az volt a célunk, hogy a legnehezebb vagy a legkönnyebb ösvényekre kalauzoljunk el benneteket. Inkább arra törekedtünk, hogy minél több mindent meg tudjunk mutatni nektek a számunkra oly kedves hegységünkből a Mecsekből.

A teljesítés a Onedoor Trail mobil telefonos alkalmazással történik. A XXI. században már mindenki rendelkezik okostelefonnal és internet előfizetéssel, ezértkézenfekvő volt, hogy létrehozzunk egy könnyen kezelhető alkalmazást a kihívások teljesítéséhez.
 
Öt útvonalat állítottunk össze, van közte olyan ami csak kisebb tájegységre vezet el, de olyan is akad, aminek a végigjárásával gyakorlatilag az egész hegységet megismerhetitek. Az távolságokat is annak megfelelően alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az edzettségének, teljesítőképességének a megfelelőt.
 
A kihívások menü alatt megtaláltok minden lehetőséget. Ha kedvet kaptatok a Mecsek megismeréséhez, várunk benneteket szeretettel bármelyik távot is választottátok.